Finale Beker van België

Omschrijving activiteit: 

Beste sportvrienden,

Zoals eerder aangekondigd organiseert Dynamo Bertem een uitstap naar Vorst Nationaal op 11 maart 2018 om te gaan kijken naar de finale van de Beker van België basketbal. De wedstrijd begint om 15u00.

De vorige editie werd na een spectaculaire match gewonnen door BC Telenet Oostende. De finalisten voor dit jaar liggen nog niet vast, het gaat enerzijds nog tussen Oostende en Limburg, en anderzijds tussen Charleroi en Mons (halve finales).

Voor deze bekerfinale wordt Vorst Nationaal omgetoverd tot een sportarena met een capaciteit van 7.000 toeschouwers. Deze topsportwedstrijd is een must voor alle sportliefhebbers én een boeiend evenement om met het hele gezin te beleven, en in ons geval met de hele club (zowel spelers als ouders).


Wij zorgen voor vervoer en tickets! Voor kinderen tot en met 12 jaar betaal je 25 EUR, vanaf 13 jaar betaal je 35 EUR (deze prijs omvat de inkom en vervoer per autocar).

Indien je mee wil kan je hier inschrijven en dit tot 21 januari. Na je inschrijvingen krijg je een email met instructies om het juiste bedrag over te schrijven. OPGELET Je bent pas ingeschreven na ontvangst van je betaling!

Meer details over vertrekuur en vertrekplaats volgen nog.

Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke uitstap worden!


zondag, 11 maart, 2018
zondag, 11 maart, 2018