Finale Beker van België

Omschrijving activiteit: 

Beste sportvrienden,

Na het gigantische succes van vorig jaar organiseert Dynamo Bertem dit jaar opnieuw een uitstap naar Vorst Nationaal voor de finale van de Beker van België basketbal. Dit gaat door op zondag 10 maart 2018 en de wedstrijd begint om 17u00.

De vorige editie was een ware thriller, inclusief verlengingen, en werd uiteindelijk gewonnen door Oostende. Oostende speelt dit jaar opnieuw de finale en neemt het nu op tegen Telent Giants Antwerp.

Voor deze bekerfinale wordt Vorst Nationaal omgetoverd tot een sportarena met een capaciteit van 7.000 toeschouwers. Deze topsportwedstrijd is een must voor alle sportliefhebbers én een boeiend evenement om met het hele gezin te beleven, en in ons geval met de hele club (zowel spelers als ouders).


Wij zorgen voor vervoer en tickets! Voor kinderen tot en met 12 jaar betaal je 25 EUR, vanaf 13 jaar betaal je 35 EUR (deze prijs omvat de inkom en vervoer per autocar).

Indien je mee wil kan je hier inschrijven en dit tot 20 februari. Na je inschrijvingen krijg je een email met instructies om het juiste bedrag over te schrijven. OPGELET Je bent pas ingeschreven na ontvangst van je betaling!

Meer details over vertrekuur en vertrekplaats volgen nog.

Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke uitstap worden!

zondag, 10 maart, 2019
zondag, 10 maart, 2019