Kampen

Hier vind je info over sportkampen die ons door andere clubs is bezorgd. Iedereen is vrij om hiervoor al dan niet in te schrijven.

KAVVV&FEDES Basketbalstages, Jul-Aug 2019

Na een succesvol 2018 organiseert KAVVV&FEDES vzw in de zomer van 2019 opnieuw haar FUN-damentals en Pre Season Basketbalstage. De zomer lijkt ons het uitgelezen moment voor de spelers van Dynamo Bertem om hun skills op peil te houden en een hoop extraatjes bij te leren!

Begeleid door VTS-gediplomeerde coaches leren de basketters technieken op technisch hoogstaand niveau. Tijdens de FUN-damentalsstage is er dagelijks 4 uur basketbaltraining voorzien en tijdens de Pre Seasonstage dagelijks 6 uur (met gerenommeerde gastcoaches!). Daarnaast is er ook tijd en ruimte voor heel wat toffe nevenactiviteiten zoals zee- en strandactiviteiten, spelletjesavond, quiz of de fuif op donderdagavond!

Wij kijken nu al uit naar de zomer!

Bounce camps  - April, juli 2019

Ondertussen zit de tweede editie van Bounce Camp Leuven erop in samenwerking met www.taom.be, de drijvende kracht achter dit vernieuwd concept. 

Bounce Camp Leuven is een inspirerend trainingskamp voor pupillen, miniemen en kadetten die optimaal in vorm willen blijven tijdens het seizoen. Het accent ligt op basketball performance & prehab (blessurepreventie).  Onder begeleiding van een team van professionele basketbalcoaches en TAOM physical coaches werken de spelers aan de essentiele fundamentals die het verschil kunnen maken tijdens het seizoen. Via specifieke basketbal drills en uitdagende oefenvormen werken we zowel aan de psychomotorische als cognitieve vaardigheden met een maximale transfer naar the game.  

Aftermovie Xmas Camp:  https://www.taom.be/video/bounce-xmas-camp-leuven

De verdere planning voor 2019 kunt u reeds terug vinden op https://www.taom.be/bounce-camp/bounce-camps-2019

1.Bounce EASTER camp (april) 

2.Bounce SUMMER camp (juli) 

Laat het duidelijk zijn dat  Bounce Camp Leuven een onafhankelijk kamp is dat niet verbonden is aan een club. Afgelopen kamp hebben we spelers van meer dan 8 clubs mogen ontvangen! 

Van kers basketkampen - Tongerlo, Juli 2019

Vankers kamp 01: 30 juni - 5 juli 2019

Vankers kamp 02: 7 juli -12 juli 2019

Meer info op de flyer die je hier kan downloaden.

Basket Tienen - Kampen en Multi Move, Juli-Augustus 2019

Van basket Tienen kregen we volgende documenten door.

Aanbod basketkampen

Inschrijvingsdocument Basketkampen 2019

Aanbod Multi Move 2019

Inschrijvingsdocument Multi Move

Multi Move Info

Basketbalkampen met Khalid Boukichou, Juli 2019

Deze zomer organiseert Khalid Boukichou drie 3-daagse basketbalkampen. Deze gaan door 8-10/07, 11-13/07 en 15-17/07 in de splinternieuwe sportzaal 'Campus Olympus' van Stad Oostende. Onze bedoeling is om jonge basketbalspelers te motiveren en te stimuleren door hen in contact te brengen met hun idolen. 

Wij hebben nog plekken vrij voor de "late beslissers". Men kan zich verwachten aan professionele begeleiding, special guests van de Belgische Nationale basketbalploeg en drie dagen fun. 

Meer info vind je terug op onze website www.KBcamp.be. Toegevoegd in de bijlage heb je onze flyer.