IMG 4194Het paaskamp van Dynamo Bertem was een groot succes! Kijk maar eens naar de foto's in onze fotogalerij en je zal direct begrijpen waarom. Niet minder dan 64 kinderen hebben er een geweldige week opzitten. Voor een uitgebreid verslag, klik op de link hieronder.

Val2024.150Graag willen we iedereen bedanken voor het bestellen van jullie Valentijnsontbijten. Deze actie was opnieuw een groot succes. Met bijna 500 verkochte ontbijten hebben jullie onz club heel erg gesteund. Want zoals aangehaald in de laatste Algemene Vergadering is dit ook een belangrijke bron van inkomsten om onze club financieel gezond te houden. Daarom nogmaals, bedankt!

HansVanwijn.200x119Op maandag 12 en dinsdag 13 februari 2024, organiseerde Hans Vanwijn een tweedaags basketbalkamp in Bertem, met als kerntopic ‘shooting’. Vijf coaches zorgden voor een geslaagde tweedaagse voor maar liefst 60 deelnemers. Hier kan je leuke foto's terugvinden van dit kamp.

Dynamo Bertem werkt samen met Ethias voor de verzekering van sportongevallen. De aangiftes worden digitaal gedaan vanuit de club. Daarom is het belangrijk dat je alle nodige informatie aan ons bezorgt, zo snel mogelijk na het ongeval.

Om het voor jullie gemakkelijker te maken, hebben we een formulier samengesteld waarop je alle info kan invullen die wij nodig hebben voor de aangifte. Vul dit volledig en zo gedetailleerd mogelijk in en stuur het door naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het formulier vind je hier.

Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk na het ongeval doet. Indien er teveel tijd tussen zit, kan de verzekering wijgeren om het ongeval nog te aanvaarden.