Onze U10B-ploeg had een spannende namiddag vol actie, want zij gingen lasershooten. Na een intensieve en vermakelijke sessie sloten zij hun activiteit af met heerlijke pannenkoeken.

Voor de U10A-ploeg was er zelfs dubbel plezier. Ze begonnen hun festiviteiten met een middagje lasershooten bij STIXN in Herent. Om het seizoen echt in stijl af te sluiten, organiseerden ze een speciale galamatch waarbij de spelers het opnamen tegen hun ouders. In een spannende en felbevochten wedstrijd trokken de jonge talenten uiteindelijk aan het langste eind en wonnen zij deze memorabele wedstrijd.

De U12-ploeg koos voor een avontuurlijke afsluiting en ging samen paintballen in Herent. Twee uur lang leefden zij zich volledig uit op de verschillende paintballterreinen, waarbij diverse spelletjes voor een gevarieerde en spannende afsluitende voormiddag zorgden. Het was een perfecte manier om het seizoen vol energie en teamwork af te ronden.

Kortom, het was een seizoen vol prestaties en plezier, en deze afsluitende activiteiten waren een geweldige manier om de teamgeest en de successen van het afgelopen jaar te vieren. We kijken al uit naar het volgende seizoen en de nieuwe avonturen die het met zich mee zal brengen!

Kijk hier voor de foto's.

20240526 090013000 iOS